PC-Dokter

PC Dokter kan u o.a. helpen met:

+ Volledige computer service en pc support

+ Uw computer opschonen

+ Een volledig systeemherstel inclusief back-up en herstel van persoonlijke bestanden

+ Computer reparatie en herstel van uw laptop

+ Computerhulp bij een trage computer om uw computer sneller te maken

+ Een virus verwijderen en spyware onschadelijk maken

+ PC onderdelen bestellen en vervangen

+ Eventueel het verzorgen van hulp op afstand

+ Installeren van anti virus en anti spyware software

+ Uw draadloos netwerk optimaliseren

 

De PC Dokter is 7 dagen per week bereikbaar van 9 uur ’s ochtend ’s tot 21 uur ‘s avonds. Het werkgebied van de PC dokter is Almere en omgeving. Reparaties worden uitgevoerd in eigen werkplaats met professionele meetapparatuur en speciale software programma’s.

 

Reparaties worden gedaan volgens telefonische afspraak en na overleg van de geschatte reparatiekosten.

 

Wij werken volgens ‘no-cure, no-pay’. De term no-cure, no-pay wil zeggen dat wanneer de aangeboden pc of laptop niet gemaakt kan worden, u alleen de onderzoekskosten van 20 euro hoeft te betalen en niet alle uren die eraan zijn besteed. Daarmee is uw eigen risico laag.

 

In het geval de pc of laptop niet gemaakt kan worden en de reparatiekosten niet opwegen tegen de dagwaarde van de machine, dan geeft de PC dokter een eerlijk advies om op zoek te gaan naar een nieuwe pc of laptop. De pc dokter kan in dat geval uw oude gegevens overzetten naar uw nieuwe computer. Met gegevens wordt gedoeld op uw persoonlijke bestanden zoals foto’s, tekstdocumenten, video’s, etc. Daar worden dus niet de zelf aangeschafte software programma’s mee bedoeld. Indien u dat wenst kan de Pc Dokter deze programma’s opnieuw voor u installeren (indien u beschikt over de originele CD’s of DVD’s).

 

De PC dokter is aangesloten bij diverse groothandels voor vervangende onderdelen. Aangezien de pc dokter geen computerwinkel heeft, worden defecte materialen tegen kostprijs vervangen. Wel wordt de tijd om het materiaal te vervangen doorberekend. Zaken als het vervangen van moederborden kunnen worden uitgevoerd maar die kosten wegen meestal niet op tegen de waarde van de computer. Deze kosten zijn dusdanig hoog dat het aanschaffen van een nieuwe pc of laptop te overwegen is.

 

Desgewenst kan de PC dokter u een standaard software pakket aanbieden welke bestaat uit een verzameling populaire gratis programma’s welke bijna net zo goed zijn als de populaire betaalde varianten. Illegale software wordt niet geïnstalleerd. Deze bevatten vaak hardnekkige virussen die uw machine kunnen beschadigen. Bovendien is het niet ethisch om met illegale software te werken. Herinstallaties van bijvoorbeeld Windows worden legaal uitgevoerd en alleen met die versie welke oorspronkelijk bij uw machine is geleverd.