Welkom bij Madee ICT!

Welkom bij Madee-ICT Solutions (M.I.S)

 

M.I.S. adviseert, ontwerpt en zorgt voor veilige, beheersbare en toekomstgerichte IT-oplossingen.

Wij streven er naar om:

– Het klankbord van uw organisatie te zijn, een partner waarmee u al uw uitdagingen kunt bespreken.

– Samen met u passende oplossingen te ontwikkelen om de workflow van uw netwerk te optimaliseren en hiermee dus de efficiëntie van uw organisatie te verbeteren.

 

Wij zijn een toonaangevend bedrijf dat zich kenmerkt door gedrevenheid en klantvriendelijkheid. Wij zijn eerlijk tegenover de klant en nemen de tijd voor u. Ons advies is altijd vrijblijvend en gratis.
De ontwikkelingen in de IT-wereld gaan erg snel. De vele mogelijkheden vragen om weloverwogen keuzes bij de aanschaf van computers, randapparatuur en software. Het is niet vanzelfsprekend dat het allernieuwste ook het beste aansluit bij de wensen en behoeften van uw organisatie. Dan is het goed dat u een vertrouwde partner heeft met inzicht in de mogelijkheden, waardoor u een computernetwerk krijgt dat uw organisatie vlekkeloos laat functioneren.
Een goed advies levert u geld op. M.I.S. adviseert u met kennis van zaken en inzicht in de nieuwste ontwikkelingen. Bij consultancy analyseren wij uw workflow en organisatiestructuur en vertalen deze naar gestructureerde automatiseringsoplossingen, met als doel de workflow in organisatie beter te laten verlopen.

Wilt u de ICT van uw bedrijf optimaliseren? Wij komen graag vrijblijvend  langs om te inventariseren  wat voor u de geschikte oplossing is.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *